Du behöver:
1 paket viltskav eller renskav
400 g pasta penne ( jag använde penne piccolini)
1 gul lök
2 paprikor i olika färger
smör
1 vitlöksklyfta
1 dl matlagningsgrädde
1 dl creme fraiche light eller mini
s&p
4 hela saltgurkor
Gör så här:
Koka pastan och låt den rinna av.
Skala och finhacka löken och skär paprikan i små bitar. Tina och bryn viltskaven i lite smör tillsammans med lök, paprika och pressad vitlök. Tillsätt m-grädden och fraichen. Låt puttra lätt i några minuter, salta pch peppra.
Blanda pasta och sås och servera med saltgurka i stavar.
söndag 14 december 2008
Snabb viltskavpanna
Etiketter: Kött, Lättlagad middag, Pasta
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar