söndag 14 december 2008

Pasta med bacon, mozzarella och pärltomater

Det här blev riktigt gott! Käre maken tog till och med en matsked sås direkt ur pannan haha!



Skala och hacka en gul lök, skär ett paket bacon i mindre bitar. Stek lök och bacon i smör tills det fått lite färg. Skär en ask pärltomater i halvor (cocktailtomater går bra om ni inte får tag på andra) och lägg i pannan.
Häll på 2 1/2 dl matlagningsgrädde, tillsätt en halv buljong och någon matsked tomatpuré. Krydda med basilika, oregano, salt, peppar och lite vegeta.
Skär en förpackning mozzarellaost i mindre bitar och låt osten puttra med i såsen under omrörning medan du kokar färskpastan.
Färskriven parmesan på toppen är aldrig fel!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Denna rätt hittade jag på din gamla blogg och det är numera en av våra favvorätter här hema, Så mumsigt och lättlagat! TAck för det tipset!
Gott nytt år!
Kram
Anna