12 st.
Du behöver:
2 äggvitor
2 3/4 dl florsocker
1 dl kakao (ren kakao lr blanda hejvilt med oboy!)
2 tsk vetemjöl
1/2 tsk vaniljsocker
50 g hackad mjölkchoklad (eller mörk)
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°C och lägg bakplåtspapper på två plåtar.Vispa äggvitorna till ett hårt skum och sikta i alla ingredienser, vanlijsocker till sist.Låt smeten tjockna under 20 minuter och klicka sedan ut 12 teskedar av smeten på plåtarna.Strö över hackad choklad och grädda i 12-15 minuter tills kakorna är fasta och lite spruckna på ytan.
Före:
Efter:
lördag 13 december 2008
Fluffiga chokladkakor
Etiketter: Bullar och småkakor, Choklad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentarer:
Dom såg goda ut!
Skicka en kommentar