söndag 14 december 2008

Kapris- och senapsbiffar



Familjen är överens, det här var skitgott! Vi älskar vitlök så jag tog med 2 klyftor i receptet, sen hade jag matlagningsgrädde istället för vanlig grädde.

Du behöver:
600 g nötfärs
1/2 dl grädde
1 ägg
1 msk dijonsenap
2 msk kapris
(1-2 vitlöksklyftor)
salt och vitpeppar
squash
2 paprikor
kalamataoliver
olivolja
2 tsk timjan och basilika
svartpeppar
Dijoncreme
1 burk lätt creme fraiche
2 msk dijonsenap
salt och vitpeppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 200°C. Blanda nötfärs, grädde, ägg, senap, kapris (vitlök), salt och vitpeppar i en skål. Forma biffar och lägg dom på en plåt. Lägg skivad squash, paprika och oliver runt biffarna, strila olivolja över och krydda med s&p och örterna.

Före:



Efter:

0 kommentarer: