Ingredienser
600 g fryst fisk ( tex torsk )
1/2 tsk salt
50 gr smör
1/2 dl ströbröd
1 dl grovhackade cashewnötter
1/2-1 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal och pressad juice från en halv lime
6-8 körsbärstomater
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader. Halvtina fisken.
Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta.
Smält smöret och rör i ströbröd, vitlök, nötterna, sambal och juicen.
Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna och lägg bredvid.
Stek i mitten av ugnen i 20-30 minuter. Servera med ris eller potatis.
söndag 14 december 2008
Chilifisk med cashewnötter
Etiketter: Fisk, Lättlagad middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar